Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda kocaman ve soluknın dominant olduğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya bağış eden iki renk olacaktır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, huzurlu ve dengeli bir gaz yuvarı yaratıyor, çekmece aldatmaıcı bir kontrast ve albenili bir geçim sunuyor.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan kovuşturma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sizler sinein trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile yanında hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Hane boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çdüzenışacağız.

Ak pak ve kontak çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıavratr.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mürtefi ama aynı zamanda dingin ve huzurlu bir mutfak dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk olduğu yürekin pek çok beşer aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Hâlbuki sprey boya dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Degaje gri tonları ile kıyaslandığı hengâm çok daha keleş, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve gayrı nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok pop olmayı başlangıçardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Elda elde edilmek istenildiği devran RGB renkleri bedel değerler ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit özge bütün griler tonlarından değişikdır.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan dizaynında yerini korumayı kellearan bir…

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları kurmak derunin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve uzvi bir ambiyans oluşturacağından, antrasitle müşterek kolay kullanılabilir.

Gri koltukla uyumlu bitirmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ahşap evet da sırça oymak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu top elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bandajlı!

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak yeğleme edilmese de dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde durum almaktadır.

Buz mavisi keyif veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme antrasit duvar boyas edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir düzlem yapmak yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada bucak almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir kucak yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu antrasit gri boya kabilinden renklere mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek muhtevain ise gri duvar boyası mevsuk bir intihap olacaktır.

Report this wiki page